Ja tenim aquí la SPDJ 2018!

Dilluns vinent i fins el diumenge 18 de novembre Fundesplai realitza la Setmana pels Drets de la Joventut 2018!

Aquesta serà la 9a edició del projecte reunirà a Centre Esplai, un total de 30 joves de Portugal i Catalunya del projecte Erasmus Plus “Intercanvi juvenil per la violència 0 i la igualtat de gènere”,  i més de 100 joves dels diferents projectes de Fundesplai que participaran de les propostes del divendres 16 i dissabte 17 de novembre.

En la proposta d’enguany el tema central d’aquesta edició de la SPDJ 2018 estarà centrat en el treball sobre la violència 0 i la igualtat de gènere. Aquesta temàtica segueix el fil conductor de la proposta “Encoratja’t”el projecte pedagògic de Fundesplai per als cursos 2017-2018 i 2018-2019.

La SDPJ s’ha posat en marxa a partir del treball previ amb els i les joves que participen dels projectes juvenils que desenvolupa Fundesplai, amb l’objectiu de preparar algunes de les propostes d’activitats que es desenvoluparan. D’aquesta manera els i les joves participants esdevindran agents actius del projecte.

En les setmanes prèvies a la trobada, els i les joves que participen del grup motor han desenvolupat un treball grupal per debatre, compartir i projectar les seves inquietuds, denúncies i propostes de cara a enfocar aquesta temàtica. Aquestes reflexions es materialitzaran en accions que permetran desenvolupar la proposta.

Per anar obrint boca us deixem aquí el vídeo de la passada edició tot esperant que en aquesta ocasió seguim tenint una setmana plena d’emocions, experiències, descobertes, reflexions, noves amistats i sobretot molta diversió!

2 pensaments a “Ja tenim aquí la SPDJ 2018!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *