El Tresca Jove Prat comença la formació dels joves seleccionats

Imatge

El projecte d´inclusió sociolaboral de joves pratencs Tresca Jove Prat va iniciar ahir 21 d´Octubre el procés formatiu dels alumnes seleccionats. Partint d´una dinàmica participativa dels joves, el coordinador del curs va explicar als membres del Tresca Jove Prat les normes de funcionament i convivència a les aules.
Així mateix, el coordinador del curs va obrir el període formatiu començant el mòdul d´habilitats socials i personals, on va explicar conceptes tals com l´espai vital, el contacte amb l´altre i la sensació de vergonya.
El Tresca Jove Prat és un programa basat en el projecte Tresca Jove iniciat per l´Àrea Social de la Fundació Catalana de l´Esplai l´any 2010, i que té com a missió afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves. En aquest contexte neix el programa Tresca jove Prat, un projecte orientat a joves pratencs no escolaritzats, fora del circuit laboral o amb situacions familiars compromeses.

El municipi del Prat de Llobregat pateix la quarta posició amb les dades més altes d´atur de la comarca del Baix Llobregat, segons dades de març del  2013 de l´Observatori d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *