El Tresca Jove Prat emprèn el curs d´ajudant de monitor

Els alumnes membres dels dos torns de tarda del projecte Tresca Jove Prat han començat el curs d´iniciació al voluntariat com a premonitors de lleure.
El coordinador del curs, Marc Perales, transmetrà als joves una sèrie de pautes i valors imprescindibles per poder gestionar de manera justa, fluïda i eficaç la relació que hauran de mantenir amb els nens.
En aquest sentit, i partint d´una dinàmica participativa plantejada pel coordinador, els mateixos joves han elaborat dos panells de cartró, on han plasmat els valors que han de caracteritzar un ajudant de monitor.
Entre d´altres, han destacat els valors de la justícia, paciència, respecte, compromís, responsabilitat, companyerisme i esforç. Els alumnes han expressat que “s´ha de tractar els nens amb afecte, tranquil.litat i respecte”. D´altra banda, han manifestat el seu desig “d´entendre´s amb el monitor o monitora per ajudar-se entre ells, i tenir complicitat per treballar en equip.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *