Acte de presentació del grup de mentors als membres del Tresca Jove.

Ahir dimarts 28 de gener es va celebrar l’acte de presentació del nou grup de mentors als joves membres del projecte Tresca Jove. L´acte es va portar a terme al Club d´Esplai Bellvitge, ubicat al municipi de l’ Hospitalet de Llobregat.
Bona part dels mentors formen part de l´associació VAE (Voluntaris en Assessoria Empresarial), encara que també van participar alguns mentors a títol individual. L´objectiu de la trobada va ser facilitar un coneixement mutu entre les dues parts implicades: els joves i els mentors.
Des del programa Tresca Jove iniciem amb optimisme i il•lusió un nou camí d´acompanyament amb els joves, que en aquest cas adquireix un caire diferent i molt enriquidor amb aquesta proposta de relació intergeneracional.
En aquest sentit, els joves van triar el seu mentor referent per encetar així durant el mes de febrer aquest nou recurs on compartir les experiències vitals i professionals dels mentors, i l´energia i vitalitat dels joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.