Arrancada de nova edició TRESCA!!

El passat dijous dia 13 de març (2014), joves, mentors, persones tècniques i altres persones amigues del projecte TRESCA van participar de la presentació d’una nova edició del projecte.
La presentació va tenir lloc al Club d’Esplai Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat- Barcelona. El Club d’Esplai Bellvitge és una entitat de lleure amb molts anys d’història, centenars de monitors i monitores han contribuit a la tasca d’aquesta entitat de lleure, on han passat milers d’infants i joves…feliços…

IMG_641893638863

Estem segures que els joves que van participar en la presentació del TRESCA també -properament- podran gaudir del plaer de ser monitores i monitors de lleure, en un esplai , en un casal d’estiu, en un espai educatiu de migdia….Això voldrà dir que han fet la formació que proposa el TRESCA, que han superat el període de pràctiques, que han fet i entregat la seva memòria de pràctiques…i que finalment , amb el seu esforç i compromís, tenen el seu títol homologat…I que per tant, desenvolupen una tasca de monitors i monitores plenament.
Esperem… desitgem que l’acompanyament de Mentoria, i en general, tots els altres procesos de treball que es desenvolupen en el marc del projecte TRESCA facilitaran el seu èxit personal i professional.
Estem conveçudes que l’esforç dels i les joves val la pena, que són molt importants per la nostra societat. I que ells i elles són els protagonistes del TRESCA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.