Presentacions TRESCA a L’Hospitalet de Llobregat i a Mataró, març 2014

El passat dimecres 19 de març es va presentar una nova edició del Tresca Europe amb la col·laboració de la Stavros Niarchos Foundation al Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona): joves de diferents municipis estaven convocats a l’acte, joves del Prat de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat , Esplugues de Llobregat, entre d’altres, van participar a la presentació.

Entre d’altres temes i concrecions al respecte del projecte es va explicar la “Mentoria” per veu de les pròpies  persones mentores que participen des del voluntariat. El mentor o mentora acompanya al o la jove Tresca en el seu procés de creixement personal i professional vinculat al procés de la seva inserció socio-laboral: cerca de feina, etc.

A Mataró es desenvoluparà per primer cop el Tresca, al barri de la Llàntia, als locals de l’Associació Enlleura’t. Així joves del Maresme es podran sumar al procés Tresca sense moure’s de la seva comarca. La presentació s’ha realitzat el dilluns 24 de març al matí, amb bona sintonia entre joves i les persones professionals que lideren el projecte…s’han explicat els horaris, contingut i objectius del projecte.

ImageImage.

Image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *