Preparant L’ESPAI TRESCA a la Festa Esplai

Els i les joves del Tresca Jove i del Tresca Europe ja estan en plena immersió a la formació per ser monitors i monitores de lleure, i aconseguir la seva titulació. Conformats els grups a: Mataró; Esplugues de Llobregat; dos de Barcelona i un al Prat de Llobregat comptem amb la participació de més de 130 joves.

Els grups TRESCA estan en plena activitat, per una banda amb el desenvolupament de la formació en el lleure, i per l’altre treballant de valent  i molt motivats i motivades, concretant propostes i preparant activitats per compartir el diumenge 11 de maig del 2014 a la Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Enguany, per primer cop, els i les Joves Tresca tindran un gran espai propi a la Festa Esplai: “L’Espai Tresca”.  Són molts els i les joves que formen part del col·lectiu de joves “Tresques”, és a dir, joves que han superat amb èxit tot el procés, i que avui ja són monitors i monitores de lleure, o bé estan en la formació per aconseguir-ho.  Per l’activitat del proper diumenge preveiem la participació de més de 150 joves del Tresca!!!

Enguany volem donar més protagonisme i visibilitat als i les joves “Tresques”, per que puguin gaudir de la Festa Esplai en primera persona amb activitats liderades per ells i elles mateixos: compartint i aprenent, aportant talent, creativitat i polivalència. Ser part de la Festa Esplai és aprendre i gaudir, en un context educatiu i en el marc de l’educació en valors.

El diumenge un gran dia de festa a la FESTA ESPLAI!!!Tresca Jove Esplugues.Preparant sorpresa Festa Esplai Tresca Jove Mataró-abril 2014. Foto de Grup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *