ESPAI TRESCA un èxit a la Festa Esplai 2014

El diumenge dia 11 de maig de 2014 va ser un èxit la Festa Esplai que Fundesplai organitzà al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Joves Tresca feliços i contents durant la Festa Esplai

Joves Tresca feliços i contents durant la Festa Esplai

L’ESPAI TRESCA va contribuir decisivament a l’èxit de la Festa Esplai, més de 150 joves del projecte TRESCA, que ara mateix estan en formació o d’edicions anteriors, van contribuir en l’Espai Tresca: amb exhibició de balls, elaboració de murals graffiti…, taller de maquillatge per a infants, o bé en l’activitat “Aigua va”, entre d’altres moltes!!!

La possibilitat de participar a la FESTA ESPLAI de forma diferent a anys anteriors,  amb més implicació i amb un espai propi, va ser una molt bona forma de fer-los partícips de l’activitat, generant procesos de visibilització de joves de forma molt positiva i activa, com són els i les joves: diversos, interessants i riallers!

ESPAI TRESCA A FESTA ESPLAI

Els i les joves van ser un exemple d’alegria, de gaudi i aprenentatge,  en un context nou per a molts d’ells i elles: compartint amb altres joves , infants i famílies, un espai lúdic i educatiu, en el marc d’una macro Festa infantil i juvenil, amb valors.

Agraïm a tots i cadascun dels i les joves TRESCA que van sumar-se amb carinyo, amb alegria, i amb ganes de més a la Festa!

ELABORACIÓ DE LOGO GRAFITI 3K EUROPE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *