Joves Tresca Prat a la Festa “El Prat Solidari 14/06/2014”

Algunes de les joves  Tresca Prat han participat en una activitat  (diada) que cada any es realitza al Prat de Llobregat (Barcelona),:la “Festa El Prat Solidari” …és una festa que dura tot el dia, i totes les entitats de solidaritat i cooperació internacional del municipi són convidades a tenir una paradeta i realitzar activitats si volen/poden. Exposen el què fan., com són i quin és el seu objectiu, algunes d’elles venen a les paradetes, productes de comerç just o artesanies… Enguany, i per primer cop, joves del Tresca Prat, convidades per la Fundesplai, han participat i contribuit amb una activitat oberta, per a infants.

“Per una mina, una flor” és el taller realitzat per les joves Tresca,  que va consistir en poder preparar, programar i portar a terme el dissabte 14/06/2014 un taller de manualitats per a infants, amb l’objectiu de tenir flors, per poder contribuir a la Campanya, “Per una mina, una flor” que l’artista Mohamed Moulud està realitzant, aquí podeu veure el vídeo, en aquest enllaç: VIDEO OFICIAL CAMPANYA “POR UNA MINA , UNA FLOR”

Taller de flors 14/06/2014

La campanya és a nivell mundial, i la contribució al Prat de Llobregat, ha estat gràcies a les companyes TRESQUES….

En definitiva, un pas més per continuar aprenent i col·laborant amb altres entitats del municipi, des del que han après a fer, que és SER MONITORES DE LLEURE.

Paradeta de FUNDESPLAI, entitat qeu lidera el TRESCA JOVE i el programa Esplai Sense Fronteres

Paradeta de FUNDESPLAI, entitat qeu lidera el TRESCA JOVE i el programa Esplai Sense Fronteres

 

 

Foto de grup...Joves amb Marc, el seu educador.

Foto de grup…Joves amb Marc, el seu educador.

Gràcies a la Mari, la Montse, la Laura, la Noemí, la Patrícia i la Judith.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *