Joves Tresca a la Setmana pels Drets de la Joventut. 28-29-30 novembre Centre Esplai

Un grup de joves Tresca ha participat en la Setmana pels Drets de la Joventut 2014 que la Fundesplai ha organitzat els dies 28-29-30 de 2014 a CENTRE ESPLAI.

La Setmana pels Drets de la Joventut  és un espai de reflexió i aprenentatge sobre els drets dels i les joves, a partir de l’experiència de joves de Catalunya i alhora d’altres països, partint de la connexió global-local que caracteritza el món on vivim, amb una mirada oberta, i tot trencant les jerarquies tradicionalment assignades vers Nord i Sud, perquè apostem per construir xarxa entre diferents experiències i regions.

Alpha, Jove Tresca, traduint el que companys de França expliquen

Els joves Tresca a la Setmana pels Drets de la Joventut 2014 ha participat de diferents formes:

  • Participant de Grup Motor de Joves Prat: aquest espai educatiu s’ha dut a terme al Prat de Llobregat, setmanes previes al desenvolupament de l’Encontre els dies 28-29 i 30/11. Ha estat un espai de reflexió, i de “motorització” del propi Encontre, on les joves implicades  han après, reflexionat i alhora preparat algunes activitats del Encontre.
  • Participant del Grup Motor de Joves ERASMUS PLUS : aques espai educatiu s’ha dut a terme a Barcelona,i han participat joves de diferents edicions del projecte TRESCA. Els joves TRESCA ERASMUS PLUS s’han trobat, han après i alhora han liderat propostes i activitats per l’Encontre, amb un gran protagonisme, i amb reflexions sobre els drets que han compartit amb la resta de companys i companyes.
  • Asistint els dies de la Setmana pels Drets de la Joventut 2014 al projecte, a l’Encontre.

Taller artistic Spdj2014

L’experiència de participar en un projecte com la Setmana pels Drets de la Joventut, on hi participen joves de diferents països de la UE és una nova experiència per la majoria de joves Tresca: un nou espai que obre alguns horitzons…perquè no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *