Octubre “Entrega de Memòries”…caminant per ser monitor o monitora

Una de les pases importants en el procés d’aprenentatge, en la vivència del o de la Jove Tresca és l’elaboració de la “MEMÒRIA”, que si és apta serà el que li obrirà la darrera porta al preciat titol de Monitor o Monitora.

La memòria és el document que el o la Jove TRESCA ha d’elaborar a partir del guió que li faciliten els seus professors/professores en el marc de la formació. És un document que el jove ha de fer de forma individualitzada, i on es posen en actiu molts coneixements,  vivències, experiències….Tant pel que fa als nous aprenentages més teòrics sobre com ha de ser un monitor, sobre temes educatius, etc. Com pel que fa a l’experiència de les pràctiques amb els infants i l’equip educatiu.

Carnet de Monitora o Monitor de Lleure

El o la Jove TRESCA no està sol o sola en l’elaboració de la memòria: seure davant d’un ordinador i concentrar-se a ordenar, escriure i comunicar bé les pràctiques no és tasca fàcil. El jove TRESCA té l’acompanyament i l’assessorament de l’equip TRESCA i de la seva tutora/tutor de la formació.

Sovint és la part més feixuga, pero és una part importantísima, per poder tenir posteriorment el titol de Monitor o Monitora de Lleure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *