Dissabte 7 Acte de Cloenda Tresca (diverses edicions)!!

El proper dissabte dia 7 de febrer de 2015, estem d’enhorabona, doncs celebrem l’Acte de Cloenda dels Projectes Tresca Jove, edició Novembre 2013, de Fundesplai, i el projecte Tresca Europe, edició Febrer 2014 de la Fundación Esplai.

Aquesta  trobada es realitzarà al Club d’Esplai Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), a les 17h de la tarda. Els i les joves  assistents han estat convocats/des pels seus referents. Altres persones interessades en assistir, contacteu amb la coordinació de projecte.

L’acte consistirà en fer el tancament del procés dels joves que han passat pel Tresca Jove i Tresca Europe, en les edicions ja esmentades. En aquest Acte de Cloenda es farà entrega dels Carnets de Monitors i Monitores de Temps Lliure Infantil i Juvenil que atorga la Generalitat de Catalunya.

Joves de diferents edicions del Projecte Tresca...

Joves de diferents edicions del Projecte Tresca…

Joves del projecte Tresca

Per acabar l’Acte de Cloenda desde l’Àrea de Joves, Internacional i Social de Fundesplai, proposarem a tots els i les joves assistents una petita celebració.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *