Acte de cloenda generació 2014 dels projecte Tresca Jove i Tresca Europe

El passat 7 de febrer a les 17h de la tarda al Club d’Esplai Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat es va celebrar l’acte de cloenda de la generació de joves dels projectes Tresca Jove (Fundesplai) i Tresca Europe (Fundación Esplai) del passat any 2014.IMG_2428

L’acte pretenia fer el tancament del seu camí recorregut aquest passat any des de la formació, les pràctiques i la participació tant a Festa Esplai com en la Setmana pels Drets de la Joventut, i finalment amb la realització del seu treball personal de memòria de pràctiques que van presentar el passat octubre, han pogut obtenir la titulació com a monitors de lleure, per alguns suposa un gran reconeixement de la feina feta i una il·lusió per obrir un nou camí.

 Ya soy monitora oficialmente!

Otro sueño más, y otro título con la excusa de estar rodeada de lo mejor que hay en el mundo, LOS NIÑOS!

 Esto lo tengo que agradecer a un curso que no solo me ha hecho crecer como profesional sino también como persona

Muchísimas gracias a la Fundació Catalana de l’Esplai por esta oportunidad y por mucho otros proyectos que me habéis ofrecido.

IMG_1215

A totes els joves Tresca gràcies i felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *