Campus de Periodisme

3 campus de periodisme, amb temàtiques diferents i dividits per nivells segons edats. Els 3 amb el mateix objectiu: formar ciutadans i ciutadanes amb esperit crític i autònoms.

Introducció al periodisme
Del 29 de juny al 4 de juliol – Per a joves de 12 a 14 anys

Periodisme i humor
Del 31 d’agost al 5 de setembre – Per a joves de 13 a 15 anys

Periodisme social i nous formats
Del 13 al 18 de juliol – Per a joves de 14 a 16 anys

385 €!

Cursos impartits directament per periodistes del diari ARA com Antoni Bassas, Aure Farran, coordinadora del suplement Criatures, Xavier Bertral, cap de Fotografia, la reportera Selena Soro, les reporteres de televisió Marta Masdeu i Alba Om i la periodista de ràdio i televisió Noemí Prous.

Des de l’ARA i Fundesplai estarem pendents a totes les mesures i indicacions de les autoritats sanitàries

Al Campus de Periodisme de l’Ara hi trobaràs activitats relacionades amb el periodisme: taller de ràdio, taller de TV, periodisme mòbil i en directe, taller d’escriptura, taller de fotografia… i tot això combinat amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, activitats pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.

L’objectiu és aprendre les nocions bàsiques del periodisme i com es fa la informació en els seus diferents formats, per entendre la importància de tenir mitjans de comunicació de qualitat, que formin i informin, i de ser ciutadans amb esperit crític.

Informació pràctica

CAMPUS INTRODUCCIÓ AL PERIODISME

  • Del 29 de juny al 4 de juliol
  • Per a joves de 12 a 14 anys (nascuts/des al 2006, 2007 o 2008)
  • 84 places

CAMPUS PERIODISME I HUMOR

  • Del 31 d’agost al 5 de setembre
  • Per a joves de 13 a 15 anys (nascuts/des al 2005, 2006 o 2007)
  • 84 places

CAMPUS PERIODISME SOCIAL I NOUS FORMATS

  • Del 13 al 18 de juliol
  • Per a joves de 14 a 16 anys (nascuts/des al 2004, 2005 o 2006)
  • 44 places

Els 3 campus tindran lloc a l’Alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat.
El termini de preinscripció s’obre el 7 de març i es tanca el 25 de maig. La setmana posterior es comunicarà el llistat definitiu de participants.
Els participants poden inscriure’s a més d’un campus. . El preu del campus d’una setmana és de 385 €

Necessites més informació? Truca’ns al 610 781 235

Qui som

El Campus de Periodisme està organitzat pel diari ARA i per Fundesplai, entitat de referència en el món del lleure educatiu.

Junts, impulsem la tercera edició del Campus de Periodisme de l’ARA, que té com a objectiu que els nois i noies d’entre 12 i 16 anys puguin conèixer de prop els mitjans de comunicació.

Activitats inclusives!

L’Alberg Centre Esplai està totalment adaptat i, dins dels objectius de Fundesplai tenim com a missió educar infants i joves, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió.

Volem un estiu per a tothom!

Fundesplai es compromet amb les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, oferint beques perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l’estiu.

Més informació

Edifici Centre Esplai - Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat