Campus d'Introducció al Periodisme i Periodisme Social! Estiu 2024

Descobreix el món del periodisme des de dins amb el Campus d’Introducció al Periodisme i de Periodisme Social. Crearàs un diari digital, faràs reportatges fotogràfics, presentaràs un informatiu de televisió, conduiràs un programa de ràdio o redactaràs notícies. Aprofita aquesta oportunitat única per conèixer des de dins entitats i projectes d’acció social a partir de visites i trobades amb els protagonistes.

Introducció al Periodisme 
De l’1 al 6 de juliol – Per a joves d’11 a 16 anys

Periodisme Social
Del 8 al 13 de juliol – Per a joves d’11 a 16 anys

495 €

Cursos impartits directament per periodistes del diari ARA, com Antoni Bassas, Mònica Planas (periodista i crítica de televisió), Xavier Bertral (cap de fotografia), Selena Soro (reportera i escriptora) o Noemí Prous (periodista als informatius de TV3).

Als Campus de Periodisme de l’Ara i Fundesplai hi trobaràs activitats relacionades amb el periodisme combinades amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, sortides pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.

L’objectiu dels Campus de Periodisme és aprendre les nocions bàsiques del periodisme i com es treballa la informació en els seus diferents formats, per entendre la importància de tenir mitjans de comunicació de qualitat, que formin i informin, i de ser ciutadanes i ciutadans amb esperit crític.

Informació pràctica

CAMPUS D’INTRODUCCIÓ AL PERIODISME

  • De l’1 al 6 de juliol
  • Per a joves d’11 a 16 anys
  • 40 places
  • Aprendràs les nocions bàsiques del periodisme i com s’elabora la informació en els seus diferents formats, per entendre la importància de tenir mitjans de comunicació de qualitat, que formin i informin, i de ser ciutadans amb esperit crític. 

CAMPUS DE PERIODISME SOCIAL

  • Del 8 al 13 de juliol
  • Per a joves d’11 a 16 anys
  • 40 places
  • Una oportunitat única per conèixer des de dins entitats i projectes d’acció social a partir de visites i trobades amb els protagonistes.

Els 2 campus tindran lloc a l’Alberg Centre Esplai, del Prat de Llobregat. Gaudiràs d’instal·lacions confortables i noves envoltades de zones verdes.

El termini d’inscripció es tanca el 7 de juny. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada.

Els i les participants poden inscriure’s a més d’un campus. El preu del campus d’una setmana és de 495 €.

Necessites més informació? Truca’ns al 93 551 17 49 o al 93 551 15 10

Qui som?

Els Campus de Periodisme són organitzats pel diari ARA i Fundesplai, entitat de referència en el món del lleure educatiu.

Junts, impulsem la setena edició dels Campus de Periodisme de l’ARA, que tenen com a objectiu que els i les participants d’entre 11 i 16 anys puguin conèixer de prop els mitjans de comunicació, a més de fer activitats de lleure.

Activitats inclusives!

L’Alberg Centre Esplai està totalment adaptat i dins dels objectius de Fundesplai tenim com a missió educar infants i joves per millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió.

Volem un estiu per a tothom!

Fundesplai es compromet amb les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, oferint beques perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l’estiu.

Més informació

Edifici Centre Esplai - Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat