Autorització d’ús d’imatges

AUTORITZO que la imatge i la veu del meu fill/a pugui ésser enregistrada a través de fotografies o gravacions durant la realització de les activitats organitzades per part del Fundesplai i que es puguin utilitzar i publicar a les seves pàgines web, xarxes socials, publicacions, llibres, revistes, memòries d’activitats, filmacions i qualsevol altra mitjà audiovisual de comunicació pública de la Fundació Catalana de l’Esplai i/o de la resta d’entitats i moviments que aquesta agrupa, i mitjans públics, sempre que la seva difusió tingui per finalitat donar a conèixer les activitats d’aquestes entitats.

Declaro que disposo de les facultats legals per a atorgar la present autorització sobre la utilització de la imatge del menor assenyalat.

Aquestes imatges/gravacions seran incorporades a un fitxer titularitat de la Fundació Catalana de l’Esplai. De conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades, t’informem que les dades són incorporades en fitxers titularitat de la Fundació Catalana de L’Esplai amb la finalitat de prestar-vos el servei sol·licitat, directori de contactes, l’enviament d’informacions relacionades amb la nostra activitat i serveis, així com facilitar la gestió administrativa i organitzativa interna. La base legal pel tractament de les teves dades personals és l’execució de la relació contractual mútuament acordada, el consentiment exprés inequívoc o el compliment de les obligacions legals establertes. Les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte a les entitats vinculades (Federació Catalana de l’Esplai i Fundación Esplai), als possibles encarregats de tractament necessaris per prestar el servei, i en els casos en què existeixi una obligació legal de comunicar-les a les administracions públiques. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició, portabilitat, a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, pots dirigir-te mitjançant comunicació escrita a FUNDACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI, Ref. Protecció de dades, Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona), o bé per correu electrònic a dadespersonals@fundesplai.org. Per consultar informació addicional sobre la nostra política de privacitat pot consultar la nostra web www.fundesplai.org.

Edifici Centre Esplai - Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat