00 34 93 474 74 74 canal@fundesplai.org
Select Page

Aquest dijous 22 de juny ha sortit el primer autocar de Fundesplai cap a les colònies, la qual cosa significa l’inici de la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tohom!” que inclou prop de 1.200 activitats. El doble  lema respon als objectius de Fundesplai d’oferir als infants, joves i famílies una àmplia proposta d’activitats per aquest estiu i, alhora, garantir que cap infant quedi al marge de les colònies i casals durant les vacances escolars.

Aquest primer autocar portava infants del Grup d’Esplai Espurnes, d’Esplugues de Llobregat, que anaven cap a la casa de colònies d’Els Porxos, a Vilanova de Sau fins el diumenge 25 de juny.

Enguany Fundesplai ofereix més de 1.163 tandes d’activitats per a infants i joves de 3 a 25 anys, entre colònies, casals, campaments, rutes i camps de treball i colònies per a famílies, en què es preveu que s’hi inscriguin 68.800 infants i joves, la qual cosa representa un augment del 5% respecte  l’estiu passat.

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Pin It on Pinterest

Share This