00 34 93 474 74 74 canal@fundesplai.org
Select Page

Diana Riba i Raül Romeva (ERC) visiten Fundesplai

Diana Riba, Portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Parlament Europeu, i Raül Romeva, Vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports a ERC, han visitat avui la seu de Fundesplai al barri de Sant Cosme (El Prat de Llobregat). Riba i Romeva s’han reunit amb Josep Gassó, Anna Romeu, President i Vicepresidenta de Fundesplai, i Clara Rodríguez, Gerent de l’exposició “Menja. Actua. Impacta”.

Durant la visita, Riba i Romeva han pogut visitar la innovadora exposició “Menja. Actua. Impacta” sobre alimentació saludable i sostenible situada a la seu de l’entitat.

La visita forma part de les trobades que l’organització està fent amb diferents representants institucionals, d’empreses i entitats, per donar a conèixer els projectes de present i de futur de l’entitat.

Els representants de Fundesplai han detallat a Riba i Romeva els programes educatius, socials i ambientals que impulsa l’entitat en escoles, esplais, cases de colònies, etc. i els projectes de futur. També la tasca socioeducativa al barri de Sant Cosme d’El Prat de Llobregat, on es troba Centre Esplai, la seu de Fundesplai que inclou, entre d’altres, una cuina i un alberg que habitualment està al 90% d’ocupació.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Pin It on Pinterest

Share This