El perquè d'aquest joc

L’estiu perdut de la Bolboreta” és un Escape Room virtual i familiar en la que haurem d’ajudar a la Bolboreta, una papallona molt viatgera, a descobrir quines vacances havia organitzat per a l’estiu.

La Bolboreta és un dels eixos d’animació de la nostra proposta educativa nuSOS, per a la ciutadania gobal.

Aquest joc és una aventura d’enigmes i trencaclosques per a tota la família: en algunes proves caldrà la imaginació dels nens i nenes, en altres la memòria dels més grans, així com l’habilitat a les xarxes dels adolescents. La idea és que la família faci pinya per resoldre el misteri.

El joc és una eina pedagògica molt important per al desenvolupament dels infants i una gran activitat per practicar en la vida adulta!

He construït la meva casa i l’he omplert de joguines amb les que jugo tots els dies, perquè l’infant que no juga no és infant, però l’adult que no juga ha perdut per sempre a l’infant que té a dins i que li farà molta falta. Pablo Neruda

Creiem que són essencials els moments de joc familiars per a una bona dinàmica de la família. I si aquests jocs són educatius i molt divertits, molt millor, no?

Per a nosaltres l’educació dels infants i joves, així com el suport educatiu i de lleure a totes les famílies són alguns dels pilars de la nostra missió.

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Anima’t a jugar i comparteix amb els amics i amigues!

Endavant!