Select Page

Qui som

El projecte Referents està liderat per Fundesplai gràcies als fons europeus NextGenerationEU, a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones.

Més de 25 persones treballen exclusivament en el projecte Referents, i moltíssimes més, des de voluntaris a professionals de l’administració pública, passant per alumnes i professorat, són necessàries per a fer-lo possible.

El treball conjunt i transversal de diferents àrees de coneixement és imprescindible per garantir el correcte funcionament d’un projecte d’innovació social com aquest. Professionals del món de la recerca i del món de la intervenció social treballen de forma coordinada, tenint en compte que cal compatibilitzar els requeriments propis de cada àrea.

Direcció de projecte: Jose González – Direcció de recerca: Caterina Calsamiglia

El projecte Referents ha estat subvencionat amb el nom “Impuls a les transicions a l’educació superior en joves en situació de vulnerabilitat social i econòmica”, en la convocatòria Real decreto 378/2022, de 17 de maig, pel que es regula la concesió directa de subvencions del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones en l’àmbit de la inclusió social, per un import de 102.036.066 euros, en el marco del Plan de Recuperació, Transformació i Resilència.

El projecte també compta amb la participació de ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) i Barcelona iPEG (Institute of Political Economy and Governance), i la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Universidades.